AcasăNewsCorina Cretu vrea sa scape de Jeffrey Franks

Corina Cretu vrea sa scape de Jeffrey Franks

Corina Cretu spera sa-l scoata pe Jeffrey Franks din jocul romanesc

Europarlamentarul PSD Corina Cretu cere conducerii FMI retragerea lui Jeffrey Franks din functia de negociator-sef cu Romania.

Corina Cretu spera sa-l scoata pe Jeffrey Franks din jocul romanesc

Intr-o scrisoare deschisa trimisa directorului general al FMI, Christine Lagarde, Corina Cretu il acuza pe Jeffrey Franks ca a petrecut “intr-o statiune de lux”, impreuna cu functionari romani si asta intr-un moment “extrem de delicat” pentru Romania.

Considerand faptul inadmisibil “in tara careia domnul Franks ii impune austeritate maxima”, tara in care “nelinistea sociala a crescut pana aproape de limita exploziei”, Cretu cere FMI inlocuirea lui Franks cu un negociator “capabil sa fie neutru si echidistant, dar mai ales sa manifeste un minim de empatie cu romanii atinsi de criza”.

author avatar
Simona Badulescu
288 afisari

3 COMENTARII

  1. Prea complicata procedura, mai bine incercam cu un viol dupa brevetul DSK. Rezultat garantat, dupa cum s-a vazut.

  2. Asta nu se face cucoana!E chestie de diplomatie.Te-a invatat mentorul tau sa iei atitudine, sa combati cu manie proletara, dar asta nu se mai potriveste nici la Moskova!

  3. Madame, a-ti turbat cu totii in frunte cu Ilici, bolsevicul ala batran, sau ce se petrece? Chiar nu realizati ca a-ti luat-o razna?Daca Voiculescu a ajuns sa va dea indicatii prin Antena3,inseamna ca suntem un popor care nu meritam sa fim in Europa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger