AcasăNewsCorina Cretu s-a casatorit. Iliescu: Avea nevoie, ca era cam stinghera! VIDEO

Corina Cretu s-a casatorit. Iliescu: Avea nevoie, ca era cam stinghera! VIDEO

(foto: rtv.net)

Europarlamentarul PSD Corina Cretu s-a casatorit sambata cu omul de afaceri Ovidiu Rogoz. La fericitul eveniment au participat mai multi lideri ai USL.

(foto: rtv.net)

Corina Cretu si sotul ei au hotarat sa faca si nunta si cununia religioasa in aceeasi zi. Casatoria civila a avut loc la Primaria Sectorului 1. Pentru cununia religioasa mirii au ales Biserica Sfantul Spiridon, din centrul Capitalei, un lacas mic, dar care pentru miri avea o insemnatate spirituala, unul dintre nasii de cununie fiind preot la acea biserica.

La eveniment au luat parte mai multi membri ai USL, printre acestia fostul presedinte Ion Iliescu, premierul Victor Ponta si sotia acestuia Daciana Sarbu, liderul PNL Crin Antonescu si sotia sa, Adina Valean si europarlamentarul Catalin Ivan. Acestia au vrut sa-i fie alaturi Corinei si i-au dat sfaturi pentru o viata fericita.

Ion Iliescu, al carui purtator de cuvant a fost Corina Cretu, a spus ca este bine ca aceasta se casatoreste. „E foarte bine ca se casatoreste, o sa fie o femeie implinita, la casa ei (…) Da, avea nevoie sa se casatoreasca, ca era cam stinghera”, a spus fostul presedinte. El le-a urat mirilor „casa de piatra si multa fericire si sanatate”.

La randul sau, Crin Antonescu a sfatuit-o pe mireasa sa stea departe de presa, iar colegul sau, europarlamentarul Catalin Ivan i-a spus ca pentru a-i merge bine in casnicie trebuie sa invete arta compromisului.

Mirii au povestit ca au fost foarte emotionati, mai ales in timpul cununiei religioase. Corina si sotul sau au marturistit ca vor pleca in Dubai in luna de miere, insa dupa alegerile din decembrie.

author avatar
Alina Stancu
2.978 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger