AcasăNewsCorina Crețu, diagnostic teribil: „Mai am cinci ședințe de radioterapie”

Corina Crețu, diagnostic teribil: „Mai am cinci ședințe de radioterapie”

Europarlamentarul Corina Crețu, fost comisar european, a relatat că în vară a fost diagnosticată cu cancer în fază incipientă.

Europarlamentarul român a suferit o operație de cancer la sân și face ședințe de radioterapie, a anunțat aceasta duminică, „pentru a atrage atenția asupra necesității de a a pune sănătatea pe primul loc și a avertiza asupra importantei controalelor de rutina”.

Corina Crețu, diagnosticată cu cancer la sân

Corina Crețu a spus că a decis să vorbească public despre acest subiect în speranța că le va ajuta și pe alte femei să conștientizeze importanța controalelor de rutină.

”Am ales să scriu aceasta postare pentru a putea să ajut, să îmi folosesc experiențele de viața pentru a atrage atenția asupra necesității de a a pune sănătatea pe primul loc și a avertiza asupra importanței controalelor de rutina. Eram la final de iulie și așteptam cu nerăbdare vacanța. Îmi cumpărasem bilete de avion să merg la Oradea, să particip la ședința Biroului Executiv al PRO Romania Bihor.

Între timp, câteva analize, mai ales că trecuse mult prea mult timp de la ultimele analize făcute. ”Operație de urgenta, nu are sens să facem biopsie, e o mică tumoare care se vede, după formă, că e cancer”. Un cuvânt că oricare altul, care nu însemna nimic pentru mine până atunci. Am început o nouă călătorie.

Diagnosticul de la București s-a adeverit, dar biopsia a relevat faptul că Dumnezeu m-a trimis la medic în timp. Fază incipientă. Deja după operație chirurgul mi-a spus sunt perfect sănătoasă, dar pentru siguranță și pentru a evita reapariția, va trebui să fac și radioterapie.

Că toate accidentele din viața mea, le-am luat așa cum erau, probleme pe care trebuie să le rezolv pentru a putea merge mai departe. Am continuat toate planurile mele, cu excepția concediului. Mai am cinci ședințe de radioterapie. Le mulțumesc tuturor care mi-au fost aproape: familie, prieteni, medici, personal medical.

Le mulțumesc tuturor organizațiilor civice care militează și lupta împotriva cancerului, mai ales împotriva descoperirii precoce a cancerului la sân. Abia acum îmi dau seama de importanța acestor acțiuni și vreau să mă implic în orice demers care le pot face pe femei să conștientizeze că fiecare zi contează. Știu, mereu avem ceva mai important de făcut, suntem stresate și obosite, de cele mai multe ori tot amânăm. Vă rog din suflet pe toate să aveți grija de voi”, a scris Corina Crețu.

author avatar
Andreea Vlad
302 afisari

4 COMENTARII

  1. Corina a facut cancer de suparare. S-a suparat ca a murit amantul Colin Powell. Ala de a ”pus-o” comisar european si ea ii trimitea poze obscene cu ea goala.

  2. ACEASTA CREATURA TOT DE MIZERIA DE ION ILIESCU E PLAMADITA
    DACA VETI CAUTA VETI DESCOPERI CA A FOST RACOLATA/RECRUTATA DE SECURITATE DIN ASE MI SE PARE INAINTE DE 1989
    DIN GUNOI AU VENIT ACESTI OAMENI SI IN GUNOI SE VOR INTOARCE

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri