AcasăNewsCorina Cretu dezvaluie ce a invatat de la Ion Iliescu

Corina Cretu dezvaluie ce a invatat de la Ion Iliescu

In ziua in care fostul presedinte al Romaniei a implinit 89 de ani, comisarul european Corina Cretu i-a urat lui Ion Iliescu „La multi ani” cu „multa sanatate si bucurii”.

Si pe langa acest lucru, a tinut sa dezvaluie si ce a invatat de la liderul onorific al PSD-ului, partid pe care l-a parasit la inceputul acestui an, stiut fiind faptul ca urmeaza sa candideze la europarlamentarele din mai pe lista Pro Romania, formatiunea condusa de catre Victor Ponta. „Eu am invatat de la Dl Presedinte ca cele mai importante valori sunt demnitatea, onestitatea si dreptul de a-ti exprima opiniile. Am invatat ca examenul constiintei interioare este cel care trebuie sa ne ghideze in viata. In urma acestui examen de constiinta, am luat in ultima perioada unele decizii politice personale”, a mentionat, intre altele, Corina Cretu, in mesajul postat pe Facebook, duminica dupa-amiaza.

sursa foto: Facebook/Corina Cretu

371 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca Ilici facea psihoanalize nu numea securisti la reforma Sri. O mare pierdere de timp a creat-o Ilici pt neamul roman liber in prosperitatea lui. Da vorba asasinului ce aaruncat in aer Europa Libera-si ce daca eram securisti ce e rau in asta? Putem fi numiti oricum ce e rau sa fii securist?…
    Mda…
    Porcul ?, nu e porc satul pana nu se scalda in laturi… ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger