AcasăNewsCorina Cretu acuza PDL de genocid

Corina Cretu acuza PDL de genocid

Eliminarea subventiilor la caldura echivaleaza cu „stimularea selectiei naturale”, acuza europarlamentarul PSD Corina Cretu.

Cand se ia de PDL, Corina Cretu acuza, nu se incurca

Aceasta sustine ca PDL incearca sa scape de oameni care „in viziunea celor de la putere fac umbra degeaba pamantului”. Iar incercarea de genocid (pentru ca asta acuza, de fapt, Corina Cretu) are loc „dupa ce politicile economice ale guvernului au desfiintat sau au obligat sa treaca la negru peste un milion de locuri de munca si dupa ce au fost reduse veniturile bugetarilor, dispretuiti in cel mai comunist stil cu putinta pentru ca ar fi neproductivi”.

Europarlamentarul PSD sustine ca PDL ar urmari “echilibrarea” cheltuielilor bugetare prin “selectia naturala” a pensionarilor, asistatilor sociali si chiar si a bugetarilor, pentru ca statul sa nu se mai imprumute in scopul platirii drepturilor cuvenite celor trei categorii. In final, Cretu cere o “informare clara si onesta” referitoare la locurile de munca nou-create, des mentionate in “rapoartele triumfale ale premierului Emil Boc”.

author avatar
Simona Badulescu
865 afisari

2 COMENTARII

  1. SUBVENTIONEAZA-I TU , DESTEAPTO, DIN BANII TAI , CEI 7000 de euro , pe care ii primesti de pomana.
    Fiecare sa-si plateasca facturile din banii personali, nu sa traiasca pe spinarea altora

  2. nu-mi prea place mie doamna si nici psd-ul, dar aici are dreptate; si semnez: unul din foarte bogatii tarii cu un salariu net de 1030lei; mai are si sotia 980 lei;
    Multumim din inima PARTIDULUI(PDL) !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger