AcasăNewsUPDATE. Corespondentul PRO TV cercetat penal pentru act sexual cu un minor...

UPDATE. Corespondentul PRO TV cercetat penal pentru act sexual cu un minor a fost reţinut!

pro tvCorespondent PRO TV, cercetat penal pentru agresiune sexuală. Victima, un băiat de 16 ani / Cum răspunde trustul

UPDATE. Corespondentul Pro TV Marius Buga (42 de ani), unul dintre cei mai vechi colaboratori ai televiziunii, a fost reţinut pentru act sexual cu un minor, conform unor surse judiciare. Jurnalistul a fost audiat marţi în legătură cu aceste acuzaţii aduse de un adolescent de 16 ani.

La Parchetul Judecătoriei Târgovişte s-a înregistrat un dosar penal în care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană de sex masculin pentru infracțiunea de act sexual cu un minor. Faţă de persoana de sex masculin a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Ştirea iniţială:

Jurnalistul Marius Buga, corespondentul Pro TV în Dâmbovița și unul dintre cei mai vechi colaboratori ai televiziunii, este cercetat de procurori într-un dosar ce vizează acte sexuale cu un minor.

Buga a fost adus marți, 7 februarie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru audieri. Potrivit surselor G4Media, la domiciliul reporterului în vârstă de 42 de ani s-au efectuat percheziții.

Minorul le-a spus polițiștilor că a întreținut relații sexuale cu reporterul PRO TV

Victima ar fi un băiat care are vârsta sub 16 ani. Ea le-a dezvăluit polițiștilor că a întreținut relații sexuale cu jurnalistul Marius Buga.

marius buga
Marius Buga este corespondent pe Dâmbovița

Pro Tv a transmis un punct de vedere în cazul reporterului din Târgoviște, care ar fi anchetat pentru acte sexuale cu minori.

„Am aflat cu surprindere despre investigația care îl vizează pe angajatul Marius Buga. La nivel de companie condamnăm cu tărie orice acțiune imorală. Nu putem comenta această situație, dar suntem convinși că autoritățile iau toate măsurile pentru clarificarea acesteia. În momentul în care vom avea toate informațiile relevante, vom face demersurile necesare în cadrul companiei. Protecția minorilor este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi!”, transmis reprezentanții Pro TV într-un comunicat.

author avatar
Andreea Vlad
1.098 afisari

15 COMENTARII

  1. O tv globalista,pana în măduva oaselor, cu agenda pentru interese straine ,eu personal am scos demult din grila acest post

  2. Un gunoi de pedofil de la hasnaua Pro TV ,Pedofilia este la moda in UE si nord amerlica inclusive la Vatican ,in amerlica sint in jur de 700.000 de pedofili ,profesori ,oameni din guvern cei care lucreaza cu copii inclusiv judecatori au fost arestati pentru pedofilie DEMOCRATIA OCCIDENTALA

  3. Deviant. Cine îi iubește și se identifică cu ăștia? Nu tot ăia care au lăudat dozele și restricțiile? Iar acum îi laudă pe racheții neoneaziști?
    Proteveaua cărei categorii îi aparține?
    NO, TRAGEȚI VOI CONCLUZIILE, VĂ ROG.

  4. ii plac baieteii mare e mirarea sa nu-i placa si la Iasca fetitele. E imposibil sa lucrezi la tv atata si sa nu te scrantesti la cap sau sa sai capra.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger