AcasăNewsCoreea de Nord testează noi arme și trage cu rachete neidentificabile

Coreea de Nord testează noi arme și trage cu rachete neidentificabile

În timp ce omenirea se luptă cu coronavirusul, Coreea de Nord a tras duminică „un proiectil neidentificabil”, în largul coastei sale orientale, a indicat agenţia de presă sud-coreeană Yonhap, citând statul-major interarme sud-coreean.

Este vorba despre o serie de tiruri organizate de Phenian, care are loc în timp ce lumea se confruntă cu o criză sanitară fără precedent, pandemia de coronavirus. Coreea de Nord a tras, la 21 martie, două proiectile către Marea Japoniei – aparent rachete balistice cu rază scurtă de acţiune. Rachetele au fost lansate din provincia Phenianul de Nord (vest), a anunţat armata sud-coreeană. Ea a catalogat tirurile ”extrem de neavenite, având în vedere situaţia dificilă cu care se confruntă lumea din cauza covid-19”, boala cauzată de noul coronavirus. Coreea de Nord nu a raportat niciun caz de contaminare pe teritoriul său, însă în Coreea de Sud mulţi cred că ar exista. Conform Agenţiei Centrale de Presă din Coreea de Nord, preşedintele Donald Trump i-a trimis lui Kim Jong Un o scrisoare personală în care îşi exprimă dorinţa de a acorda ajutor în ”efortul antiepidemic”.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
325 afisari

3 COMENTARII

  1. Presedintele usa i-a trimis si Generalului o scrisoare ca doreste(sau nu) sa-i acorde tot sprijinul in lupta contra covita19,insa nu a primit niciun raspuns,din cauza sepcii ce i-a acoperit urechile si ochii,iar masca gura si nasul.

  2. Kim nebunu. In plin razboi biologic trage cu tunul…
    Coria de Nd, Coronavirus=0

  3. Corea de Sd
    10.000 cazuri 100 morti
    Coria de Nd de peste batatura 0 cazuri…
    Kim nebunul trage fu tunul…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger