AcasăNewsCoreea de Nord: Presedinta sud-coreeana, o "prostituata", iar Obama, un "peste"

Coreea de Nord: Presedinta sud-coreeana, o „prostituata”, iar Obama, un „peste”

Regimul nord-coreean a depasit orice limita duminica dupa ce a comparat-o pe presedinta sud-coreeana cu o „prostituata”, iar pe Obama cu un „peste”.

Potrivit agentiilor de presa internationale, Coreea de Nord a spus ca relatia dintre presedinta sud-coreeana Park Geun-hye si presedintele american Barack Obama este ca cea a unei „prostituate” cu un „peste”.

„Comportamentul lui Park Geun-hye cu Obama este comportamentul unei fete rele care cere unor gangsteri sa-l bata pe unul pe care nu-l iubeste. Sau al unei prostituate care este disperata sa il prinda pe unul in capcana, asa ca isi pune corpul in serviciul unui peste puternic”, a apreciat Comitetul nord-coreean pentru Reunificarea Pasnica a Coreei, potrivit agentiei de stat KCNA.

Aceste insulte vin dupa ce liderul american a avut o vizita de doua zile in Coreea de Sud. Obama a catalogat regimul nord-coreean drept un „stat paria” slab, a carui izolare se va accentua in cazul unui nou test nuclear.

Comitetul nord-coreean sustine ca aceste afirmatii sunt „insulte intolerabile” adresate liderului Kim Jong-un si ca acestea nu vor face altceva decat sa intareasca hotarârea de a continua politica spre un razboi nuclear total.

author avatar
Andra Nesu
343 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger