AcasăNewsCoreea de Nord negociaza cu arma in mana: "Vom scoate din barlog...

Coreea de Nord negociaza cu arma in mana: „Vom scoate din barlog cainele turbat de la Seul”

Coreea de Nord a avertizat ca este in „stare de razboi” cu Coreea de Sud si ca va negocia orice problema cu vecinul doar cu armele pregatite de tragere.

Kim Jong-un si generalii sai vor sa invadeze Coreea de Sud

In vreme ce generalii nord-coreeni isterizeaza populatia, anuntand ca armata lor „va scoate din barlog cainele turbat de la Seul” si-l va pedepsi amarnic, Casa Alba a declarat ca ia „in serios” avertismentul Phenianului. La randul sau, Coreea de Sud a anuntat, ieri, ca in aceasta luna va desfasura exercitii militare combinate cu marina SUA, in vederea testarii capacitatii operationale tactice si terestre.

 

 

Amenintarile Coreii de Nord se bazeaza pe armata de 1,2 milioane de persoane, plus aproximativ 7,7 milioane de rezervisti, 4.100 de tancuri, 2.500 de blindate, 8.500 de tunuri, 5.100 de lansatoare de rachete, 7.500 de mortiere, 820 de avioane militare, 300 de elicoptere, trei vase de comanda, 383 de vase de razboi si patrulare, 70 de submarine si 130 de nave de desant, adica mai mult decat dublu fata de tot ceea ce are la dispozitie armata din Coreea de Sud.

author avatar
Arpad Dobre
544 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger