AcasăNewsCoreea de Nord continua sa ameninte cu un razboi termonuclear. "Strainii sa...

Coreea de Nord continua sa ameninte cu un razboi termonuclear. „Strainii sa plece din Coreea de Sud”

Amenintarile de la Phenian continua. Oficialii din Coreea de Nord le-au cerut strainilor sa se gandeasca serios si sa plece din Coreea de Sud, pentru a nu avea de suferit „in eventualitatea unui razboi”.

„Situatia din peninsula coreeana se indreapta catre un razboi termonuclear. In caz de razboi, nu vrem ca strainii care traiesc in Coreea de Sud  sa aiba de suferit”, se arata intr-un comunicat atribuit Comitetului Nord-Coreean pentru Pace in regiunea Asia-Pacific, preluat de BBC. Mai-marii de la Phenian indeamna cetatenii straini -turisti sau angajati ai unor companii- sa se gandeasca serios sa paraseasca teritoriul Coreii de Sud.

La finele saptamanii trecute, autoritatile din Coreea de Nord avertizau cu privire la faptul ca nu mai pot garanta siguranta misiunilor diplomatice din Phenian, in cazul in care ar izbucni un razboi. Pana la acest moment, niciunul dintre statele care au ambasade la Phenian nu au ales sa evacueze personalul, conform sursei citate.

Sursa foto: Agerpres

Citeste si: Amenintarile liderului nord-coreean ii ingrijoreaza pe liderii lumii, dar nu si pe ei: “Kim e un mic dictator. Sa incerce, il vom distruge!”

Distruge si reconstruieste! Razboiul din Peninsula coreeana, pretext pentru instaurarea noului sistem financiar mondial

Alerta la nivel mondial! Armata nord-coreeana ameninta: “Razboiul ar putea izbucni azi sau maine!”

SUA isi muta distrugatoarele mai aproape de Coreea de Nord

Coreea de Nord negociaza cu arma in mana: “Vom scoate din barlog cainele turbat de la Seul”

820 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger