AcasăNewsCopos mai are de asteptat. Instanta a amanat luarea unei decizii in...

Copos mai are de asteptat. Instanta a amanat luarea unei decizii in privinta eliberarii conditionate!

Afaceristul George Copos a fost condamnat la patru ani de inchisoare, cu executare, pentru infractiunile comise in Dosarul Transferurilor si in dosarul Loteria I.

Totusi, dupa nici un an de la incercare, Copos a primit o veste buna, comisia din cadrul Penitenciarului Rahova proprunandu-l pentru eliberare conditionata.

Se mizeaza pe comportamentul ireprosabil pe care Copos l-a avut dupa gratii, dar si pe lucrarile stiintifice publicate intre timp de acesta.

Desi a fost propus pentru eliberare conditionata inca din 21 ianuarie, Copos inca nu se poate bucura de libertate. Magistratii de la Judecatoria Sectorului 5 au amanat, in doua randuri, luarea unei decizii, iar miercuri au decis sa trimita dosarul la Judecatoria Bucuresti, astfel ca afaceristul mai are de stat dupa gratii inca cel putin o saptamana.

Chiar si in cazul in care va fi eliberat conditionat, este foarte posibil ca bucuria lui Copos sa fie una de scurta durata. Afaceristul asteapta verdictul si in dosarul Loteria II, dosar in care este acuzat de manipularea pietei de capital, spalare de bani, fals in inscrisuri si folosirea de informatii privilegiate pentru dobandirea de instrumente financiare.

author avatar
Cristi Ionita
385 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger