AcasăNewsCoplesiti de lacrimi si durere! Parintii elevului ucis isi iau ramas bun...

Coplesiti de lacrimi si durere! Parintii elevului ucis isi iau ramas bun de la copilul lor!

(foto: libertatea)

Alexandru Andrei Stefan, elevul din Targoviste injunghiat mortal, zilele trecute, de un baiat de 18 ani, va fi inmormantat joi. Parintii, colegii si prietenii isi iau, astazi, ramas bun de la cel care le-a fost copil sau amic.

(foto: libertatea)

Andrei va fi inmormantat in satul natal, Picior de Munte, judetul Dambovita, insa, inainte de inmormantare, toti cunoscutii il vor petrece prin sat pentru ca baiatul sa-si ia adio de la ulitele si locurile in care a crescut.

Mama si tatal elevului injunghiat spun ca nu mai au putere nici macar sa intre in camera lui.

(foto: libertatea)

Baiatul, in varsta de 15 ani, a fost ucis in urma cu trei zile, de Irinel Vlad, criminalul fiind arestat preventiv, pentru 29 de zile. Politistii iau in calcul si ipoteza unei crime la comanda, dupa ce parintii l-au acuzat pe un vecin ca ar fi platit un asasin pentru a-l omora pe Alexandru. Acestia sustin ca vecinul s-ar fi suparat atat de tare in urma unui conflict de pe facebook incat ar fi apelat la Irinel pentru a-l „aranja”.

“Daca in acele fraze vom gasi vreo amenintare, acest vecin va fi acuzat de complicitate la crima”, au precizat surse din ancheta, citate de libertatea.

author avatar
Alina Costache
1.195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger