AcasăNewsCopilotul ranit in ACCIDENTUL AVIATIC din APUSENI, operat de doua ori intr-o...

Copilotul ranit in ACCIDENTUL AVIATIC din APUSENI, operat de doua ori intr-o zi!

Razvan Petrescu, tanarul copilot ranit grav in urma cu o saptamana, in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a fost operat cu succes, luni, la Cluj.

Dupa ce zilele trecute specialistii clujeni care il ingrijesc pe Razvan au decis amanarea interventiilor, pana in momentul in care organismul copilotului se va mai intrema, pentru ca tanarul in varsta de 23 de ani a pierdut mult sange, pana sa fie gasit de salvatori si dus la spital, Petrescu a fost supus, in prima zi a saptamanii, unei interventii chirurgicale de indreptare a piramidei nazale, dar si a unei operatii la picior. Conform citynews.ro, ambele interventii au fost reusite.

Copilotul a suferit rani grave, la picioare, dar si la nivelul fetei, dupa ce avionul in care se afla, pilotat de regretatul aviator Adrian Iovan, a aterizat fortat, intr-o zona impadurita, de la limita judetelor Cluj si Alba. In urma accidentului aviatic din Apuseni, atat pilotul, cat si o studenta la Medicina, Aurelia Ion, care se oferise sa participe, voluntar, la zborul menit sa aduca, de la Oradea la Bucuresti, un ficat pentru  bolnava internata la Fundeni, au pierit.

De asemenea, alti patru medici aflai in aparatul de zbor tip BN2 au fost raniti. Cu exceptia doctorului Radu Zamfir, de la Fundeni, care a cerut sa fie externat pe propria semnatura, la o zi de la producerea accidentului, celelalte trei cadre medicale se afla in continuare internate la Spiutalul Judetean din Cluj. Este vorba de medicul Catalin Pivniceru, de la spitalul „Sfanta Maria”, de medicul Valentin Calu, de la Elias, dar si de Sorin Ianceu, doctor la un spital din Beius. Starea celor trei pacienti se imbunataseste de la o zi la alta.

Sursa foto: romaniatv.net

265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger