AcasăNewsCopilotul de raliuri Adrian Beghea a pierit la doar 46 de ani

Copilotul de raliuri Adrian Beghea a pierit la doar 46 de ani

A triumfat in competitii, dar din pacate a pierdut cea mai grea dintre lupte, cu o boala nemiloasa. Miercuri, colegii de breasla au anuntat ca Adrian Berghea a pierit, la doar 46 de ani.

Dublu campion national de raliuri, in calitate de „mana dreapta” a unor piloti celebri, unul dintre aceste titluri fiind obtinut alaturi de Constantin (Titi) Aur, Berghea a fost rapus de cancer.

Vestea mortii copilotului a fost anuntata de catre reprezentantii Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, intr-un comunicat prin intermediul careia isi exprima regretul fata de decesul campionului de raliuri. „Federatia Romana de Automobilism Sportiv este alaturi de intreaga comunitate automobilistica si de familia celui care a fost Adrian Berghea”, mentioneaza reprezentantii FRAS.

Berghea, pe care palmaresul competitional il recomanda drept unul dintre cei mai de succes copiloti de raliu din tara, a concurat si alaturi de Dan Girtofan, cu care a participat la un eveniment de profil chiar anul trecut. E important de mentionat ca, in calitate de copilot ai bolizilor condusi de Aur si Girtofan, Berghea a obtinut cele mai importante rezultate din cariera.

Cand nu concura, ii invata pe altii secretele pilotajului. In ultima perioada, cat timp boala i-a permis, a lucrat ca instructor la Scoala de Pilotaj Defensiv a multiplului campion de raliuri Titi Aur.

273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger