AcasăNewsCopila cazuta "victima" jocului periculos a inventat scenariul cu "amenintarile"! Motivul e...

Copila cazuta „victima” jocului periculos a inventat scenariul cu „amenintarile”! Motivul e greu de imaginat

E greu de imaginat ce anume o fi fost in sufletul parintilor elevei in varsta de 13 ani din Timisoara, ale carei „marturii” au ajuns in presa centrala, in momentul in care au aflat concluziile oamenilor legii, care au facut verificari in acest caz.

Si spunem acest lucru dupa ce politistii care au investigat cazul, alertati de faptul ca pustoaica ar fi fost amenintata si santajata, via mobil, de catre administratorii unui joc de pe net, au ajuns la concluzia ca totul a fost o inventie. Si au anuntat ca motivul pentru care fata a scornit aceasta poveste, punand pe jar parintii si politistii deopotriva, a fost acela ca n-a gasit o metoda mai buna de a-si schimba telefonul!

Iata ce au anuntat, luni, reprezentantii IPJ Timis, intr-un comunicat, cu referire la un materiale de presa:

„La data de 19 martie a.c., politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara – Serviciul de Combatere a Criminalitatii Informatice, in urma publicarii articolului mai sus mentionat, s-au sesizat si au demarat verificari pentru a stabilii circumstantele producerii incidentului.

In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca incidentul nu a avut loc, minora simuland intreaga intamplare cu scopul de a-si convinge parintii sa-i achizitioneze un alt telefon mobil„.

Povestea copilei a capatat si mai multa sonoritate, cu cat a aparut in contextul extinderii temerilor privind riscul extinderii influentei jocului periculos in randul elevilor autohtoni, pe fondul incidentului de la finele saptamanii trecute, de la o scoala din iasi, cand patru fete si un baiat, toti de clasa a VI a, au ajuns la spital, dupa ce s-au jucat intr-o pauza.

Cititi: https://www.national.ro/news/balena-albastra-face-prapad-si-in-romania-576397.html/

102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger