AcasăNewsCopila care a cucerit retelele de socializare cu ochii ei

Copila care a cucerit retelele de socializare cu ochii ei

Se numeste Jare. Privirea ei, surprinsa de aparatul foto, i-a fascinat pe cei care au vazut-o pe o retea de socializare.

Are cinci ani, niste ochi fermecatori si o coafura pe cat de simpla, pe atat de potrivita pentru a completa o imagine aproape de perfectiune. Fara sa-si propuna macar, copila a reusit sa cucereasca pur si simplu Instagramul cu trasaturile puse in valoare in timpul unei sedinte foto ce ar fi putut parea una ca oricare alta. Insa fotograful Mofe Bamuyiwa a realizat potentialul acestor imagini, asa ca a urcat pe reteaua de socializare cateva portrete cu Jare. „E pur si simplu splendida”, „chiar e cea mai frumoasa fata din lume”, „n-am vazut niciodata asa o frumusete”, „OMG! E uluitoare”, „chiar arata ca o papusa” – au comentat cei care au vazut fotografiile cu fetita.

Jare e din Nigeria si are doua surori mai mari, in varsta de sapte si, respectiv, 10 ani. Trio-ul cocheteaza cu lumea modelling-ului pentru copii. Au si instantanee impreuna, chiar si o pagina de promovare. Desi toate viseaza sa fie in centrul atentiei, de aceasta data surorile mai mari se vad nevoite sa accepte ca mezina Jare a cucerit, fara drept de apel, obiectivul camerei foto!

author avatar
Bogdan Borcea
922 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger