AcasăNewsCopil tâlhărit! Ce s-a întâmplat cu tânărul care l-a lăsat pe minorul...

Copil tâlhărit! Ce s-a întâmplat cu tânărul care l-a lăsat pe minorul de 11 ani fără telefonul mobil

(sursa foto: Facebook/Politia Română)

Un tânăr de 19 ani a intrat în atenția oamenilor legii din Argeș, fiind acuzat de tâlhărie. Acesta a fost plasat în arest la domiciliu, după ce inițial a fost reținut.

Tânărul e acuzat că i-ar fi furat unui copil de 11 ani telefonul mobil, folosind violența.

Cât costa telefonul ce i-a fost furat copilului

„În ziua 26 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, și au identificat și reținut un tânăr de 19 ani, din Mărăcineni.

Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 16 mai a.c., în jurul orei 17:30, cel în cauză ar fi sustras, prin întrebuințarea de violențe, un telefon mobil unui minor de 11 ani, valoarea prejudiciului fiind de 8.800 de lei”, au transmis, duminică, reprezentanții IPJ Argeș, prin intermediul unui comunicat.

În urma administrării probatoriului, tânărul de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore, în ziua de 26 mai, pe bază de ordonanță. Ulterior, conform sursei citate, tânărul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu.

author avatar
Andrei Coman
167 afisari

3 COMENTARII

  1. Cum plm sa-i dai unui copil de 11 ani un telefon de 8800 de ron ? Ca parinte, nu esti constient ca il transformi in tinta pentru borfasi?

    • Parinti progresisti.
      Educatia lasa de dorit.
      Maine il vinde si isi cumpara lucruri nelegale.
      Are tata bani.

  2. 9000 de lei tinta sigura de luat la ochi. Are nevoie de asa ceva un copil sau un telefon la o mica parte din acest pret ii ajunge su nu va fu mare pierderea, ca nu-l mai gaseste, i se fura, sparge accidental din joaca.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger