AcasăNewsCopil in stare grava. S-a lovit pe un teren de fotbal, in...

Copil in stare grava. S-a lovit pe un teren de fotbal, in Dambovita

O familie din Dambovita trece prin momente grele, dupa ce baietelul lor s-a lovit puternic la cap, dupa ce o poarta de fotbal a cazut peste el. Medicii au decis ca micutul sa fie transferat la Bucuresti.

Copilul in varsta de 10 ani plecase de acasa, sambata, impreuna cu tatal lui. Barbatul, insotit de alti prieteni, aveau in plan sa joace un meci de fotbal pe un teren din Pucioasa. Desi cel mic nu avea voie pe spatiul de joc, la un moment dat, baiatul a patruns pe teren si ajuns in dreptul portii. S-a prins de ea si a vrut sa se balanseze, insa cadrul metalic s-a rasturnat peste el.

Lovit grav la cap, copilul a fost transportat cu o ambulanta la spital din apropiere, potrivit gazetadambovitei.ro. Medicii de aici l-au supus de urgenta unor investigatii si au decis ca starea copilului, care suferise un traumatism cranio-cerebral acut deschis, impune transferul in Capitala. Micutul a fost adus la spitalul „Bagdasar-Arseni” din Bucuresti, unde a fost supus unui nou rand de teste, pentru ca specialistii sa poata stabili tratamentul care se impune in cazul sau.

Conform declaratiilor proprietarului terenului de fotbal, regulile de folosire a spatiului precizeaza, la vedere, faptul ca pe teren nu au voie sa intre decat persoanele care joaca fotbal.

Sursa foto: insports.ro

484 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger