AcasăNewsCopil in loc de SAC DE BOX! Cum si-a pedepsit un tata...

Copil in loc de SAC DE BOX! Cum si-a pedepsit un tata fiul! (VIDEO)

Tatal unui baietel a postat pe internet un filmulet socant in care arata cum isi pedepseste el copilul atunci cand micutul greseste: o multime de pumni in fata!

„Max a fost obraznic! Din pacate, va trebui sa il pedepsesc. Max, ce pedeapsa vrei?”, a explicat tatal in filmulet. Raspunsul copilului este la fel de uimitor: „Un pumn in fata”.

Apoi tatal s-a asigurat ca baietelul este gata, asa ca l-a lovit, fara mila, cu pumnul direct in fata. Socant este faptul ca Max nu a schitat niciun gest care sa arate ca l-ar fi durut, ba, mai mult, i-a spus tatalui ca nu a fost pedepsit destul si ca mai merita cativa pumni.

Dupa ce tatal i-a mai aplicat o “corectie”, copilul i-a aratat tatalui, pe degete, ca vrea sa mai fie lovit de inca cinci ori, iar tatal i-a indeplinit imediat dorinta, cerandu-i totusi fiului sa-si exprime si verbal cerinta: „Spune tare ca mai vrei”.

Dupa ce a mai boxat putin, tatal a ajuns la concluzia ca a fost pedepsit destul copilul pentru o singura noapte. Intrigant este faptul ca din clip nu se intelege daca cei doi glumeau, daca filmuletul a fost trucat sau chiar asa isi pedepseste parintele copilul.

[youtube]sdbRgpkKA0M[/youtube]

author avatar
Alina Costache
1.311 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger