AcasăNewsCopil de un an si jumatate, lasat sa se joace cu o...

Copil de un an si jumatate, lasat sa se joace cu o gorila de 135 de kilograme! – VIDEO

(foto: captura youtube)

Un copil de doar un an si jumatate a fost lasat de parintii sai sa se joace cu o gorila de 135 de kilograme. Pare un gest nebunesc, insa tatal fetitei spune ca nu a avut nicio clipa teama ca animalul ii va face rau micutei sale. Dimpotriva, crede ca gorilele sunt capabile de mult mai multa afectiune decat s-ar putea crede.

(foto: captura youtube)

Daca in Romania ultimelor ore cazul ursului din Dambovita a sadit teama si neincredere legat de orice animal salbatic, cu atat mai mult cele de mari dimensiuni, o poveste despre increderea in capacitatea acestor fiinte de a se atasa de oameni pune intr-o cu totul alta lumina relatia, daca nu chiar prietenia, dintre om si animal.

Imaginile datand de acum aproape 20 de ani, dar abia recent date publicitatii, ii fac pe multi sa se intrebe ce a fost in mintea tatalui copilei, cand a lasat-o pe fetita lui in varsta de un an si jumatate, Tansy, se se joace cu gorila de peste o suta de kilograme. Barbatul isi asuma, insa, orice vorba dura venita din partea celor care il critica. In opinia lui, gorilele sunt prietenoase si sunt considerate pe nedrept foarte periculoase.

In filmuletul postat pe Youtube se vede cat se poate de clar ca Tansy considera animalul un prieten de joaca si merge sa il mangaie fara teama. Mai mult, la un moment dat, gorila o ia inbrate pe cea mica si o plimba ca pe puiul sau. Momentul de tandrete suprema vine la finalul inregistrarii, cand gorila se apropie si pupa fetita.

Tansy e obisnuita cu animalele, familia sa ingrijind de ani buni gorile in Howletts Wild Animal Park, din Kent.

[youtube]UU7cT6GlMgIY6reF8OZNw4SQ[/youtube]

312 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger