AcasăNewsCopil de sase ani, muscat de fata de un maidanez

Copil de sase ani, muscat de fata de un maidanez

Cainii fara stapan au atacat din nou un copil, de aceasta data in Braila. Un baietel in varsta de sase ani a ajuns la spital, dupa ce a fost muscat de fata de un maidanez, chiar in fata blocului in care locuieste.

Din senin, un caine de pe strada s-a repezit asupra baiatului, aflat la joaca in fata unui imobil din cartierul Viziru, si l-a muscat. Baiatul a fost salvat din coltii animalului de cativa vecini, care i-au sarit imediat in ajutor si au chemat ambulanta. Speriat si cu o rana in zona arcadei, micutul a fost transportat rapid la Spitalul Judetean, unde, conform infobraila.ro, medicii i-au acordat ingrijiri si i-au facut vaccin antirabic. Din fericire, starea lui nu e grava.

Tatal pustiului a povestit, pentru sursa mentionata, ca micutul a fost singur in fata blocului doar cateva minute. Si ca nu e prima oara cand fiul lui este atacat de cainii fara stapan, dar hraniti de iubitorii de animale din zona. Barbatul spune ca a facut sesizari la primarie, insa dupa ce cainii au fost ridicati, vecinii i-ar fi luat din adaposturi pentru a-i aduce din nou langa blocuri.

139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger