AcasăNewsCopil de opt ani, UCIS de un consilier local! "A cazut jos,...

Copil de opt ani, UCIS de un consilier local! „A cazut jos, cu ochii deschisi, atintiti la cer!”

O copila de opt ani, din Giurgiu, si-a pierdut viata dupa ce a fost lovita cu masina de un consilier local, fost candidat al PDL la postul de primar al comunei Varasti. Familia acuza, acum, autoritatile ca vor sa musamalizeze cazul.

Micuta a fost ucisa, marti seara, de Ninel-Nicusor Neagu, fostul candidat PDL la postul de primar al comunei Varasti. Se pare ca accidentul a avut loc la numai cateva ore dupa ce consilierul a fost la un pas de un alt accident, agresand o alta fetita care traversa regulamentar strada.

Singurul martor al accidentului ii acuza pe politisti ca vor sa musamalizeze cazul, potrivit rtv.net. „Mi-au spus cei de la Criminalistica, de la Giurgiu: ‘Nu mai spune de viteza, ca nu mai are niciun rost!’. Domnii anchetatori si domnii de la Politia comunei Baneasa m-au lasat singur cu dansul in camera si au inchis si usa ca sa ajungem la o intelegere. I-am spus: ‘Domnule, am si eu copii si daca iau bani de la dumneavoastra, Dumnezeu poate sa ma pedepseasca!’. A avut viteza excesiva. Dupa parerea mea, o suta, o suta si ceva de kilometri la ora. A luat-o, a aruncat-o in sus! A cazut jos, cu ochii atintiti la cer, cu ochii deschisi! N-a mai avut suflare!”, povesteste barbatul care a fost martorul accidentului.

Parintii copilei sunt devastati de durere si tot ce-si mai doresc acum este sa se faca dreptate. „Cand a plecat de-acasa mi-a zis: ‘Tati, da-mi cinci lei sa ma duc sa-mi iau o gumita de sters si o ascutitoare, ca maine imi trebuie la scoala’. I-am dat cinci lei si a plecat. Nu s-a mai intors copilul meu! Un vecin de pe-aici, a venit repede, pe bicicleta: ‘Nea, Victore, nea Victore, vino ca Denisa, fata matale, a dat o masina peste ea si e in mijlocul soselei, plina de sange’!M-am aplecat cu urechea si i-am ascultat inimioara. Si-i batea inimioara, domnule! Ii batea inimioara”, a povetit tatal Denisei.

Localnicii sustin ca, in aceeasi zi, Neagu a agresat o alta fetita. Parintii copilului au depus plangere la Politie, dar seful de post din Varasti pare coplesit de ancheta, sustinand ca nu are habar cand il va chema pe inculpat la audieri.

„A accidentat mortal o minora de 8 ani din judetul Giurgiu, pieton care a traversat drumul prin loc nepermis si fara sa se asigure. Conducatorul auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice si este cercetat in stare de libertate pentru comiterea infractiunii de ucidere din culpa”, a declarat prin telefon comisarul Constantin Cristian Suta, purtator de cuvant IPJ Giurgiu.

„Am tras de volan stanga, am atins frana pentru ca eram intr-o situatie ciudata. Daca ocoleam prin stanga, ii omoram pe ceilalti doi, mai erau doua persoane. Aveam undeva la 60-70 (de kilometri la ora, n.r.)”, a recunoscut Ninel Nicusor Neagu, consilier local Varasti.

Foto: captura video

author avatar
Alina Costache
1.269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger