AcasăNewsCopil de doi ani, dus de urgenta la spital in coma alcoolica...

Copil de doi ani, dus de urgenta la spital in coma alcoolica si cu hipotermie

Un baietel in varsta de doi ani a ajuns de urgenta la spital, in coma alcoolica si cu ipotermie, dupa ce parintii l-au lasat cateva ore inchis intr-o casa neincalzita si cu vin pe masa. Copilul a baut alcoolul si apoi i s-a facut rau.

Neglijenta unor parinti din localitatea vasluiana Mircesti ar fi putut duce la o tragedie. Cei doi si-au lasat baietelul in varsta de doi ani singur in casa, intr-o locuinta neincalzita. Mai mult, copilul a gasit pe o masa doua cani cu vin, pe care le-a baut, intrand in coma alcoolica, potrivit Mediafax. Cand au revenit acasa, dupa ce au lipsit trei ore de langa cel mic, au vazut copilul dormind.

Oamenii s-au speriat si au sunat la 112, cand au observat ca baiatul nu se trezea si avea temperatura corpului foarte scazuta. Sositi de urgenta, medicii de la Ambulanta l-au dus la spital, la Vaslui, unde a fost stabilizat. „Cand am ajuns la locul solicitarii, copilul se afla in coma alcoolica si cu hipotermie, temperatura corpului fiind de 34 de grade Celsius. Este clar ca baietelul a fost neglijat de parinti, in conditiile in care a fost lasat singur intr-o casa neincalzita si cu doua cani cu vin pe masa. Important este ca am reusit sa-l salvam pe copil, pana la spital acesta fiind stabilizat”, a declarat medicul Daniel Ungureanu, de la Serviciul Judetean de Ambulanta Vaslui.

149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger