AcasăNewsCopil de cinci ani, internat cu simptome de Ebola

Copil de cinci ani, internat cu simptome de Ebola

sursa foto: abcnews.go.com

Un copil de cinci ani, din New York, a fost internat de urgenta in Spitalul Bellevue, pe motiv ca prezenta simptome de Ebola.

sursa foto: abcnews.go.com

Copilul, originar din Guineea, a prezentat simptome de Ebola duminica seara, la putin timp dupa ce s-a intors cu parintii dintr-o calatorie in Africa.

Conform ABC News, copilul a fost izolat intr-o camera de spital, dar deocamdata nu s-a instituit carantina, medicii dorind sa astepte rezultatele testelor efectuate pana acum.

Cel mai probabil luni seara se va stabili exact daca pustiul sufera de boala amintita.

In acelasi timp, doctorul Craig Spencer, un alt newyorkez descoperit cu Ebola, continua sa se afle in stare de izolare la Spitalul Manhattan. Desi starea sa nu a inregistrat imbunatatiri semnificative, colegii doctorului Craig Spencer sunt optimisti in privinta sanselor de recuperare.

Craig Spencer este al patrulea newyorkez diagnosticat cu Ebola. Initial, Spencer prezenta simptomele unei crize gastrointestinale, dar medicul a alertat autoritatile in momentul in care a facut febra.

Logodnica lui Craig Spencer si doi prieteni apropiati au fost plasati si ei in carantina, dar pana acum nu au prezentat simptome ale teribilului virus.

author avatar
Cristi Ionita
198 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger