AcasăNewsCopil de 15 ani prins intre zidurile unor cladiri

Copil de 15 ani prins intre zidurile unor cladiri

(foto: captura RealitateaTV)

UPDATE Copilul a fost scos din spatiul de doar 30 de centimetri in care a stat captiv aproape o ora, timp in care echipele speciale au facut eforturi sa il aduca la suprafata in siguranta. Baiatul era constient in momentul in care a fost asezat de catre medicii de la SMURD pe o targa. Adolescentul avea o mana si ambele picioare bandajate.

Operatiune de salvare dramatica la Constanta. Un copil in varsta de 15 ani a cazut intre zidurile a doua cladiri. Pompierii si medicii incearca sa il scoata pe baiat, insa operatiunea este ingreunata de faptul ca adolescentul ar avea ambele picioare rupte.

 

(foto: captura RealitateaTV)

Copilul in varsta de 15 ani se juca, se pare, in curtea unei scoli din Constanta. La un moment dat, povestesc martorii, ar fi vrut sa sara de pe o cladire pe alta, distanta intre ziduri fiind mica. Intr-o clipa de neatentie, adolescentul a cazut intre imobile si a ramas blocat acolo. Cei care au asistat la incident au sunat imediat la 112.

Operatiunea de salvare este ingreunata de faptul ca, in cadere, baiatul si-ar fi rupt ambele picioare, asa ca membrii echipelor de pompieri si medici incearca sa il scoata folosind un brau special, pe care l-ar fi prins de mijlocul adolescentului, informeaza RealitateaTV.

165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger