AcasăNewsCopil de 14 ani, mort după ce un copac a căzut peste...

Copil de 14 ani, mort după ce un copac a căzut peste maşina în care se afla o familie întreagă

accidentTrafic blocat pe Centura Capitalei. Accident violent între un autoturism și un camion / Care e starea victimelor

Dramă fără margini în județul Caraș-Severin. Un copil a murit și trei adulți au ajuns și ei la spital, după ce un copac a căzut peste o mașină aflată în trafic, la intrarea în Reșița.

În maşină se aflau patru persoane, din care au fost transportate la spital trei: un minor de sex masculin (găsit inconştient) şi părinții acestuia, cu atac de panică.

Copacul era la 10m de drum

Copacul se află în pădure la cel puțin 10 metri distanță față de șosea. Vântul extrem de puternic l-a smuls din pământ și l-a doborât peste mașina în care se aflau cele patru persoane.

Familia se întorcea de la ski, dar la intrarea în Reșița, o creangă uriașă dintr-un arbore prăbușit a străpuns mașina și a intrat prin partea din față, în direcția șoferului. La volan era tatăl, în vârstă de 43 de ani, iar pe locul din dreapta se afla tânărul de 14 ani.

S-a deschis dosar penal

„Un tânăr prezenta un traumatism cranio cerebral deschis. S-au început manevrele de resuscitare, împreună cu echipajul medical de la SAJ”, au spus cei de la SMURD.

Medicii au încercat aproape două ore să îl resusciteze, însă, din nefericire la ora 18:10 au declarat decesul.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

author avatar
Andrei Ștefan
163 afisari

2 COMENTARII

  1. CEDO a xondamnat Romania in cauza Stefan contra Romanieie nr.78643/11 tocmai pentru ca organele de cercetare penala nu si au facut treaba si nu au anchetat CNAIR si ROMSILVA pentru ca un copac a cazut peste o masina in mers si a ucis atunci 3 oameni si a ranit grav 2.Degeaba zice CEDO, pentru ca autoritatile noastre sunt nesimtite si nu le pasa de viata oamenilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger