AcasăNewsCopil de 11 ani, snopit în bătaie de un adolescent de 15...

Copil de 11 ani, snopit în bătaie de un adolescent de 15 ani pe un câmp din Snagov. Ce pedeapsă a primit agresorul – IMAGINI șocante

copil batutCopil de 11 ani, snopit în bătaie de un adolescent de 15 ani pe un câmp din Snagov. Ce pedeapsă a primit agresorul - IMAGINI șocante

Un incident șocant s-a produs marți după-amiază pe un teren viran din apropiere de localitatea ilfoveană Snagov. Un băiat din Bragadiru a fost bătut și umilit pe un câmp.

Și, în timp ce agresorul lui lovea întruna, cu pumnii și picioarele, alți doi tineri filmau întreaga scenă.

Agresorul a fost reținut 24 de ore

Sub ploaia de lovituri, copilul a început să plângă și să țipe, însă nimeni nu i-a sărit în ajutor.

Imaginile publicate apoi de tineri pe rețelele sociale au ajuns și la polițiști, care au identificat atât victima, cât și agresorul și fac cercetări în acest caz, scrie News.ro.

Agresorul, un adolescent de 15 ani, a fost reținut pentru 24 de ore.

„În urma probatorului administrat, polițiștii orașului Bragadiru au dispus reținerea pentru 24 de ore, față de persoana bănuită de comiterea infracțiunii sesizate. În cursul zilei de mâine, persoana în cauză urmează să fie prezentată procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu cu propuneri legale. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu”, au transmis polițiștii ilfoveni.

„Cine se pune cu noi așa le fac”, se arată în postarea ștearsă între timp. Adolescentul „smardoi” a ajuns cu mama lui la Poliție, pentru a da explicații. Incidentul a fost semnalat și pe Facebook, acolo unde oamenii au cerut ca imaginile să fie distribuite pentru ca făptașul să fie tras la răspundere. Unii chiar au încercat să afle cine e bătăușul, amenințând în comentarii că își vor face singuri dreptate.

Nu este clar, până la acest moment, ce l-ar fi putut îndemna pe agresor la un asemenea comportament. Polițiștii ilfoveni s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

author avatar
Andreea Vlad
556 afisari

6 COMENTARII

  1. trebuie ca parintii sa l prinda pe smardoi si sa l rupa in bataie exact la fel , dar nu imediat , atunci cand se uita incidentul , in maxim 2 saptamani , dar sa l rupa in bataie

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger