AcasăNewsCopii cu vârste 9-14 ani, surprinşi de furtună pe lacul Siutghiol. SMURD,...

Copii cu vârste 9-14 ani, surprinşi de furtună pe lacul Siutghiol. SMURD, în alertă! Şase micuţi au primit îngrijiri medicale (VIDEO)

Zece copii cu vârste între 9 și 14 ani au fost surprinși de furtună pe lacul Siutghiol, în timp ce se antrenau cu caiacul. Salvatorii de la ISU Dobrogea au fost sesizați în jurul orei 9.00, prin apel la 112 să intervină în zona Ovidiu, la ponton.

Copiii se antrenau și au surprinși de furtună pe lac. Ei au fost salvați, la fața locului se află mai multe ambulanțe.

Micuţii au făcut atac de panică

Porivit salvatorilor, au făcut atacuri de panică și le este frig. O fetiță a fost transportată la spital. Copiii au fost aduși la mal de o ambarcațiune a Primăriei Ovidiu. 6 dintre aceștia au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă au refuzat transportul la spital.

Ulterior, s-a decis ca o fetiță în vârstă de 14 ani să fie transportată la spital, de către un echipaj SAJ, în urma unui atac de panică.

În Constanța, oamenii au primit mesaje RO-alert în legătură cu avertizarea meteo. Circulația dinspre Constanța spre Eforie este îngreunată, după ce pe șosea a căzut un copac.

author avatar
Andreea Vlad
303 afisari

2 COMENTARII

  1. Ii durea pe parinti de riscuri? Parintii sunt vinovati, nu copiii!! Exact ca aia care merg prin hipermarket-uri cu sugaru in carucior si in loc sa se uite cine vine din fata-poate un neatent, ii fte grja ce are altu in carucior! Pe trotuare la fel, mamica fericita cu bebeloiul in carucior, si mamica sta zgaita ce poseta scumpa are tipa aia…Poa’ sa intre masina pe pietonal si sa-i zboare bebeloiu’, nici nu va observa in juma’ de minut, plina de invidie pe poseta, tinuta etc etc a alteia. Parinti responsabili, jos fesul!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Pentru unii – mumă, pentru alţii – ciumă! Angajaţii care vor rămâne fără 50% din salariu după ce Guvernul se pregăteşte să le „taie”...

Guvernul le-a pus "gând rău" angajaţilor din sistemul bugetar care nu atrag fonduri europene. Anumite categorii de funcţionari ar putea pierde până la 50%...

Topul destinaţiilor de vacanţă în care specialiştii îţi recomandă să mergi singuri. Turismul solo, noua modă de a călători

Românii stau din nou cu gândul la vacanţă. Apropierea verii şi deschiderea sezonului estival i-au împins pe oameni să-şi facă planuri de călătorie. Nu...
proger