AcasăNewsCopii atacați de învățătoare cu spray lacrimogen

Copii atacați de învățătoare cu spray lacrimogen

Doi elevi de clasă pregătitoare din Satu Mare au fost atacați cu un spray paralizant de către o profesoară. Micuții au ajuns de urgență la spital.

Învățătoarea și-a explicat gestul halucinant susținând că minorii au fost agresivi. Scuzele cadrului didactic nu au fost suficient de convingătoare pentru oamenii legii. Astfel, învățătoarea Luminița F., în vârstă de 40 de ani, a fost reținută pentru 24 de ore de procurori, urmând ca astăzi să fie dusă în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Pe de altă parte, directorul școlii susține că femeia avea la dosar, atunci când a fost angajată, toate documentele necesare și că expertiza psihologică era semnată și parafată de un doctor de specialitate. Femeia este suplinitor la școala din Santău, unde a intrat cu nota 7 după titularizarea din acest an. Ministrul Educației Daniel Breaz spune că certificatul eliberat în urma testării psihologice a învățătoarei arată că aceasta poate preda elevilor. Pe de altă parte, ministrul susține că femeia a mai avut câteva incidente în ultimii ani. ”Și-a dat demisia, a plecat din învățământ, a revenit vara, a dat din nou concurs și s-a întors la catedră. Am avut informații cum că a mai plecat de la ore în anii trecuți, lăsând copiii nesupravegheați. Această profesoară nu are ce să caute la catedră”, a declarat Breaz.

author avatar
Ramona Feraru
136 afisari

1 COMENTARIU

  1. Or fi avut paduchii. Cum l-a omorat ee ala in parc jandarmii cu sprey de caini… Pai stai ca cainii au o respiratie rapida oamenii lenta daca dai cu cel de caini nu omori omul. Ba da zis si facut au dat, l-au omorat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger