AcasăNewsCopii abuzati in lift. Autoritatile fac publice noi imagini cu suspectul cautat...

Copii abuzati in lift. Autoritatile fac publice noi imagini cu suspectul cautat de doua zile!

Orele trec, iar barbatul surprins de camerele de supraveghere atingand doi frati – o fetita de 5 ani si un baiat de 9 ani – in liftul unui bloc din Drumul Taberei nu e de gasit.

Atat mama micutilor supusi experientei traumatizante, cat si oamenii legii incearca sa dea de urma suspectului, astfel incat alti copiii sa nu mai riste sa ajunga intr-o situatie similara.

In urma cu scurta vreme, anchetatorii au facut publice noi instantanee cu barbatul cautat de atata amar de timp, in speranta ca romanii care il vad sau ar putea avea detalii despre suspect vor contacta politia. Si de aceasta data este vorba despre capturi video, de pe imaginile suprinse de camere de supraveghere – nu doar in liftul din bloc, ci si de pe strazi.

Totodata, anchetatorii fac precizari despre stadiul anchetei – mentionand ca s-au extins cercetarile, perimetrul cautarilor, dar si ca s-au analizat imagini de pe alte peste 20 de camere video de supraveghere. Si reitereaza apelul facut romanilor care ar putea ajuta la prinderea suspectului – rugandu-i sa sune la 112 daca au informatii in cazul de fata.

sursa foto: Facebook/Politia Romana

 

203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger