AcasăNewsCopaci doborâți de vântul puternic, în Dolj. Un arbore a căzut pe...

Copaci doborâți de vântul puternic, în Dolj. Un arbore a căzut pe o mașină, doi oameni au ajuns la spital – VIDEO

sursa foto: captură video

Vremea severă a lovit din nou în țară. Vântul puternic a doborât mai mulți copaci, în județul Dolj, iar un arbore a căzut peste o mașină în care se aflau doi oameni, care au fost răniți în urma incidentului, ajungând la spital.

O furtună ce s-a produs miercuri seară în Dolj a cauzat pagube în mai multe localități din județ. Rafalele puternice de vânt au doborât mai mulți arbori.

În noaptea de miercuri spre joi, în localitatea Cioroiu un copac a căzut peste un autoturism în care se aflau două persoane, potrivit news.ro. E vorba despre șoferul mașinii și un pasager. Ambii au fost răniți, fiind transportați la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean Craiova.

Pompierii doljeni au intervenit, pe parcursul nopţii de miercuri spre joi, în localităţile Galice Mare, Malu Mare, Murta, Bechet şi Cioroiu, unde mai mulţi copaci au fost puşi la pământ de vântul puternic.

La Bechet, un arbore a căzut peste trei autoturisme aflate în parcarea unui hotel. Incidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale.

Județul Dolj, sub COD PORTOCALIU pâna joi dimineață

Judeţul Dolj se află, până joi la ora 10, sub avertizare meteo Cod portocaliu de instabilitate atmosferică. E vorba despre o avertizare emisă încă de miercuri de Administrația Națională de Meteorologie, pentru intervalul 19 iulie, ora 18:00 – 20 iulie, ora 10:00, în care, conform specialiștilor, în Banat și vestul Olteniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

„Aceasta se va manifesta prin intensificări ale vântului (rafale de 70…90 km/h și izolat de peste 100 km/h), vijelii puternice, grindină de medii și posibil mari dimensiuni, frecvente descărcări electrice și averse torențiale (în intervale scurte de timp, de 1 până la 3 ore, cantitățile de apă vor fi de 30…40 l/mp și izolat peste 50…60 l/mp)”, potrivit ANM.

author avatar
Andrei Coman
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger