AcasăNewsConvingerea lui Codrin Ștefănescu: "Oamenii ne vor regreta enorm. Enorm!"

Convingerea lui Codrin Ștefănescu: „Oamenii ne vor regreta enorm. Enorm!”

foto: Facebook

Social-democratul care, în vremea în care Liviu Dragnea conducea PSD-ului, deținuse funcția de secretar general al formațiunii, demontează scenariile analiștilor, cu privire la actuala situație dramatică în care s-ar regăsi partidul.

Mai mult decât atât, Codrin Ștefănescu dă de înțeles că vor fi suficiente câteva săptămâni după instalarea noului Guvern, pentru ca românii să se prindă de noua stare de fapt și să ofteze după guvernarea social-democrată: „cred cā în doar câteva sâptămâni de guvernare liberalo-useristă oamenii ne vor regreta enorm. Enorm!”. O spune într-un scurt mesaj postat luni pe Facebook, mesaj care sună astfel:

283 afisari

1 COMENTARIU

  1. Da, sa ofteze românii…Bă codrine,voi ați pierdut majoritatea ca aveți prea mulți tradatori în PSD ,iar asta nu din vina celor ce v-au votat ci din vina voastră că i-ați pus pe listele PSDului bă fraiere! Pe președintele TSD din Teleorman pus cu sprijin de la Dragnia cine l-a bagat în parlament? Dar pe Tudose,Ponta,Grindeanu,Ana Birchall,și alți tradători ai PSD( și ai românilor) cine i-a pus pe listele PSD și bagat în parlament?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger