AcasăNewsControverse în jurul omului de afaceri găsit mort în Pădurea Băneasa: ce...

Controverse în jurul omului de afaceri găsit mort în Pădurea Băneasa: ce au descoperit poliţiştii despre el

alexandru comanControverse în jurul omului de afaceri găsit mort în Pădurea Băneasa: ce au descoperit poliţiştii despre el

Alexandru Coman, un om de afaceri din Sibiu, a fost găsit mort, spânzurat, în pădurea Băneasa din București. Bărbatul, care fusese dat dispărut de familie de la sfârşitul lunii octombrie, locuia în Capitală de mulţi ani. Asupra lui, polițiștii au găsit actele, telefonul și o sumă de bani.

Afaceristul a fost căutat inclusiv în mănăstiri, iar prietenii au făcut apel pe rețelele de socializare, cerând ajutorul oamenilor pentru a fi găsit.

Avea ordin de restricţie faţă de familia lui

Sibianul era divorțat și, potrivit unor surse, ar fi suferit o depresie. Conducea o afacere în domeniul agricol. Anchetatorii crimei au aflat că bărbatul nu avea voie să se apropie de soție și de copil din cauza comportamentului său violent.

Într-un acces de furie bărbatul a spart un perete cu pumnul. În nenumărate rânduri, Alexandru Coman le-ar fi spus celor din preajma sa că este un personaj din filmele cinematografice și că s-ar putea scrie o carte după viața lui, conform postului Antena 3.

În 2016, Alexandru Coman a fost internat la spitalul de psihiatrie. Medicii l-au diagnosticat cu manie cu simptome psihotice. Acest diagnostic asociat cu consumul de substanțe stupefiante și alcool ducea la o teroare permanentă în familia sa, spun apropiații. Avea un comportament violent fizic și verbal.

Soţia lui a cerut ajutorul Poliţiei

În luna mai, soția acestuia a sunat la poliție pentru a cere protecție, după ce bărbatul a lovit cu putere un perete și l-a spart. După ce poliția a eliberat un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile, parchetul a cerut prelungirea acestui ordin de restricție la instanță.

Anchetatorii iau în calcul ipoteza unei sinucideri, însă nu exclud şi alte variante. Vor audia membri ai familiei, inclusiv pe fosta soție a omului de afaceri.

author avatar
Andrei Ștefan
873 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger