AcasăNewsControl judiciar pentru tanarul protagonist al incidentului din fata caminului studentesc

Control judiciar pentru tanarul protagonist al incidentului din fata caminului studentesc

A vrut liniste, dar s-a ales cu un dosar deschis pe numele sau. Tanarul care a ajuns in atentia oamenilor legii in urma incidentului din zona unui camin bucurestean a plecat acasa, dupa ce deunazi fusese retinut.

Chiar daca a fost lasat sa mearga acasa, tanarul nu scapa de cercetarea in acest caz. Ci va fi plasat sub control judiciar, pe un interval de 60 de zile, din cate anunta, duminica,Televiziunea Publica. Decizia apartine unui procuror de la Parchetul Judecatoriei Sectorului 3 si presupune ca barbatul e obligat sa respecte anumite obligatii, printre care aceea de a merge periodic la politie, in conformitate cu programul de supraveghere stabilit de oamenii legii.

Barbatul trage ponoasele pentru ca a iesit cu un pistol – neletal- la un grup de studenti aflati in fata unui camin, in noaptea de joi spre vineri in fata unui camin studentesc din zona Vitan. „I-am rugat de nenumarate ori sa inceteze, sa faca liniste. (…) Puneti-va in situatia mea, cu copil mic si obosit, la 2 noaptea, sa faci galagie”, a declarat barbatul, in apararea sa, la plecarea de la politie.

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger