AcasăNewsControl amplu la Piata Unirii. Piedone ii ameninta pe comerciantii ilegali!

Control amplu la Piata Unirii. Piedone ii ameninta pe comerciantii ilegali!

Serviciul Inspectie Comerciala din cadrul Directiei Politie Locala Sector 4 a intreprins, duminica, un amplu control in zona Piata Unirii.

Demersul vizeaza respectarea normelor care impun un comert legal si civilizat, in special in masura in care numerosi cetateni – rezidenti ai zonei s-au adresat Primariei Sectorului 4, semnaland faptul ca vanzatorii care isi desfasoara activitatea in perimetrul respectiv perturba traficul pietonal, blocand trotuarele si oferind spre vanzare marfuri de o calitate cel putin indoielnica.

Politistii locali au aplicat 27 de amenzi in cuantum total de 67.500 de lei, remarcandu-se, practic, doua tipuri de contraventii: ori comerciantii incearca sa vanda altceva decat le permite autorizatia, ori ei isi desfasoara activitatea pe raza administrativ-teritoriala a Sectorului 4, desi au obtinut autorizatie temporara de functionare de la Autoritatea Locala a Sectorului 5.

Cu ocazia controlului efectuat in zona Piata Unirii, Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 4, i-a amenintat pe comerciantii ilegali. „Verificarile vor continua in toata perioada urmatoare. Cei care nu respecta reglementarile legale vor fi amendati. Nu toleram abateri de la practicarea unui comert civilizat. Vrem toleranta zero pentru comerciantii ilegali”, este mesajul razboinic transmis de Cristian Popescu Piedone.

author avatar
Cristi Ionita
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger