AcasăNewsControale in piete: Amenzi de 100.000 de lei!

Controale in piete: Amenzi de 100.000 de lei!

Sute de politisti au controlat sambata dimineata pietele din Capitala. Peste 350 de politisti si reprezentanti ai Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor au luat la controlat toate tarabele.

Oamenii legii au vrut sa-i depisteze pe vanzatorii care fac evaziune fiscala, dar si pe cei care au produse expirate. „In fiecare an, in perioada Sarbatorilor, politistii bucuresteni intensifica aceste controale si verificari. Noi ne dorim sa prevenim faptele antisociale si sa protejam consumatorii si cetatenii. Colegii mei din toate sectoarele fac controale in toate pietele din Bucuresti”, a declarat Emilia Mihai, purtator de cuvant Politia Capitalei.

In pietele din Crangasi a fost depistat lapte cu un continut ridicat de apa. In mai putin de doua ore, au fost aplicate 70 de amenzi contraventionale in valoare de 100.000 lei, politistii descoperind peste 50 de kilograme produse lactate susceptibile a fi contrafacute, 2.000 oua, 300 litri vin si 200 kilograme legume fara documentele de provenienta. In plus, au fost gasite si 1.400 de tigarete fara documente de origine.

author avatar
Andra Nesu
270 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger