AcasăNewsControale ANPC, dis de dimineață, în mijloace de transport ale STB. Constantinescu:...

Controale ANPC, dis de dimineață, în mijloace de transport ale STB. Constantinescu: „Să cureţi 43 de tramvaie cu doar două persoane, în 3 ore, pare…”

(sursa foto:stiri.tvr.ro)

Dis de dimineață, mai mulți comisari ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au ieșit pe teren. Scopul? Să facă verificări la mijloacele de transport în comun din baze şi depouri ale Societăţii de Transport Bucureşti (STB).

Acțiunea e în plină desfășurare, însă deja s-a aflat, din primele imagini transmise în timpul controalelor, că inspectorii ANPC au găsit scaune cu capitonajul murdar și mânere de susținere deteriorate.

„Începând cu ora 4:00 în această dimineaţă, 14 comisari ai structurii Bucureşti-Ilfov, au desfăşurat acţiuni de verificare a activităţii STB. Au fost evaluate mijloacele de transport în comun din mai multe baze/depouri. Acţiunea este în desfăşurare. S-au lăsat invitaţii pentru mâine.

Constatările şi informaţiile primite le vom comunica ulterior. Să cureţi 43 de tramvaie cu doar două persoane, în trei ore, pare desprins din reclamele la detergenţi”, a transmis şeful ANPC, Horia Constantinescu, citat de stiri.tvr.ro.

(sursa foto:stiri.tvr.ro)
(sursa foto: realitatea.net)

S-au mai făcut controale în acest an la depouri STB

Nu e prima oară când inspectorii ANPC au făcut controale în mijloace STB în acest an. S-a întâmplat și în primăvară. Într-un comunicat datând din 7 aprilie, ANPC anunța că a fost derulată o serie de acțiuni de control în principalele depouri și autobaze ale Societății de Transport București (STB), pentru a verifica modul în care sunt respectate drepturile consumatorilor, atunci când utilizează mijloacele de transport în comun din Capitală.

Se anunțase atunci că echipe de control ale Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea (CRPCR) București-Ilfov, coordonate de președintele ANPC, Horia Constantinescu și vicepreședintele ANPC, Mihai Culeafă, au verificat depourile și autobazele STB de la Victoria, Dudești, Giurgiului, Militari, Berceni, dar și Titan. „Au fost controlate tramvaiele, autobuzele și troleibuzele care urmau să intre pe traseu la prima oră a dimineții, pornind de la aceste locații, dar, din respect pentru bucureșteni, pentru a nu le cauza întârzieri în deplasările lor matinale cu transportul în comun, au fost oprite de la a intra pe traseu doar cele care au prezentat deficiențe majore, care îi puteau pune în pericol sau le afectau sănătatea”, se menționa în comunicatul din luna aprilie a acestui an.

author avatar
Andrei Coman
285 afisari

4 COMENTARII

  1. Eu mai vandalizez tramvaie, cand mi-e foame si nu nu am altceva de mancat inafara de lichid seminal, de oftica fac asta.

  2. Călătorii trebuie să păstreze curățenia , să se comporte civilizat, ca într-o vizită. Iar cei de la serviciul de curățenie să își facă datoria. Omul sfințește locul. Este posibil ca un control ANPC să îi motivezepe cei de la STB să angajeze agenți de curățenie mai mulți?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger