AcasăNewsContre intre Ponta si Basescu. Premierul a parasit sedinta CSAT

Contre intre Ponta si Basescu. Premierul a parasit sedinta CSAT

(foto: bestfm.ro)

Victor Ponta si presedintele Traian Basescu s-au contrazis, joi, in cadrul sedintei CSAT motiv pentru care primul ministru a parasit sala de intrunire.

(foto: bestfm.ro)

Premierul Victor Ponta a parasit, joi, sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT), nemultumit fiind ca nu a reusit sa se inteleaga cu presedintele Traian Basescu asupra mai multor teme.

Incidentul a avut loc la aproximativ 40 de minute de la inceperea discutiilor referitoare la refacerea credibilitatii externe a Romaniei a privatizarii combinatului Oltchim si CFR Marfa, noteaza b1.ro.

Ca urmare a acestui fapt Victor Ponta a fost inlocuit in cadrul sedintei CSAT cu ministrul Finantelor, Florin Georgescu.

Membrii CSAT s-au intalnit joi dimineata, incepand cu ora 11.00 pentru a discuta referitor la strategia pentru refacerea credibilitatii Romaniei, starea Armatei Romaniei, demersurile intreprinse pentru initierea programului Avion Multirol al Fortelor Aeriene si privatizarea CFR Marfa.

Aceasta a fost prima intalnire a primului ministru Victor Ponta cu presedintele Traian Basescu de dupa referedumul privind demiterea sefului statului roman.

author avatar
Ionut Zgimbau
398 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger