AcasăNewsContre cu zgarieturi - Basescu: Ponta e ca un pisic cand vine...

Contre cu zgarieturi – Basescu: Ponta e ca un pisic cand vine la mine. Ce-i raspunde premierul!

Contrele dintre presedinte si primul-ministru continua. Victor Ponta e ca ”un pisic” cand vine sa ii vorbeasca, la Cotroceni, si un „mitoman” in relatia cu presa, a declarat Traian Basescu. Replica premierului nu s-a lasat asteptata.

Seful statului l-a numit pe primul-ministru „pisic” si „mitoman”. „Cand vine la mine, Victor Ponta e ca un pisic, si dupa ce iese si ajunge la Palatul Victoria sau se vede cu un microfon in fata vorbeste cum vedeti. De aceea il fac mincinos, si pentru ce a povestit despre CSAT, si pentru declaratiile pe care le da pentru presa straina, pentru ca are nevoie de imaginea mea externa si acasa face ce face”, a declarat Basescu, marti seara, la B1 TV. „Ce sa cred despre un astfel de om? El e mitoman, e bolnav din punctul asta de vedere, cum e Crin Antonescu bolnav de somn, el e mitoman”, a mai spus presedintele.

La scurt timp de la interventia lui Basescu, premierul a replicat zambind: „Pisica blanda zgarie rau. Ia intrebati-l, de ce e asa nervos?”. Si a continuat sa le spuna jurnalistilor de ce e amuzat de intreaga situatie. „Stiu. Traian Basescu s-a dus la B1 si m-a facut in toate felurile. Ce sa fac eu? (…) Ma amuza domnul Basescu. E clar ca simte ca mai e putin pana pe 9 decembrie si – cum sa va spun, de ce zic ca ma amuza? – pe mine in fiecare seara ma injura Dan Diaconescu. Acum ma injura si Traian Basescu. Inseamna ca fac ce trebuie pentru Romania”, a spus Ponta.

author avatar
eNational
299 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger