AcasăNewsContre cu zgarieturi - Basescu: Ponta e ca un pisic cand vine...

Contre cu zgarieturi – Basescu: Ponta e ca un pisic cand vine la mine. Ce-i raspunde premierul!

Contrele dintre presedinte si primul-ministru continua. Victor Ponta e ca ”un pisic” cand vine sa ii vorbeasca, la Cotroceni, si un „mitoman” in relatia cu presa, a declarat Traian Basescu. Replica premierului nu s-a lasat asteptata.

Seful statului l-a numit pe primul-ministru „pisic” si „mitoman”. „Cand vine la mine, Victor Ponta e ca un pisic, si dupa ce iese si ajunge la Palatul Victoria sau se vede cu un microfon in fata vorbeste cum vedeti. De aceea il fac mincinos, si pentru ce a povestit despre CSAT, si pentru declaratiile pe care le da pentru presa straina, pentru ca are nevoie de imaginea mea externa si acasa face ce face”, a declarat Basescu, marti seara, la B1 TV. „Ce sa cred despre un astfel de om? El e mitoman, e bolnav din punctul asta de vedere, cum e Crin Antonescu bolnav de somn, el e mitoman”, a mai spus presedintele.

La scurt timp de la interventia lui Basescu, premierul a replicat zambind: „Pisica blanda zgarie rau. Ia intrebati-l, de ce e asa nervos?”. Si a continuat sa le spuna jurnalistilor de ce e amuzat de intreaga situatie. „Stiu. Traian Basescu s-a dus la B1 si m-a facut in toate felurile. Ce sa fac eu? (…) Ma amuza domnul Basescu. E clar ca simte ca mai e putin pana pe 9 decembrie si – cum sa va spun, de ce zic ca ma amuza? – pe mine in fiecare seara ma injura Dan Diaconescu. Acum ma injura si Traian Basescu. Inseamna ca fac ce trebuie pentru Romania”, a spus Ponta.

author avatar
eNational
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger