AcasăNewsContractele Hidroelectrica incheiate cu „baietii destepti” vor fi anulate

Contractele Hidroelectrica incheiate cu „baietii destepti” vor fi anulate

Administratorul judiciar al Hidroelectrica avertizeaza: contractele cu „baieti destepti” vor fi anulate daca produc pagube.

Firma Euro Insol a fost numita ieri de Tribunalul Bucuresti ca administrator judiciar pe perioada insolventei companiei Hidroelectrica.

Avocatul Remus Borza trebuie sa readuca Hiroelectrica pe profit

„Prin lege, administratorul judiciar poate sa denunte toate contractele paguboase. Pot anula orice contract pagubos, si pe cele cu <baietii destepti>, si altele, daca aduc prejudicii companie”, a avertizat Remus Borza, coordonatorul Euro Insol. Insolventa a fost ceruta de Hidroelectrica si ca urmare a reducerii drastice a profitului, situatie cauzata si de contractele cu „baietii destepti”. Companiile care au avut anul trecut cele mai mari contracte sunt Alro (322,47 milioane lei), Energy Holding (280,25 milioane lei), Alpiq RomEnergie (204,34 milioane lei) si  ArcelorMittal Galati (185,46 milioane lei).

Retrogradata de Moody’s

Agentia Moody’s a redus cu patru trepte ratingul Hidroelectrica, de la Ba1 la B2. Agentia a avertizat ca, din cauza insolventei, firma romaneasca ar putea intra in incapacitate de plata si va obtine foarte greu credite.

author avatar
Arpad Dobre
518 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger