AcasăNewsContracte la control, la Spitalul Judetean Targu Mures

Contracte la control, la Spitalul Judetean Targu Mures

Verificarea se va face de marti incepand, fiind vorba despre o actiune a Corpului de Control al Ministerului Sanatatii, institutie in fruntea careia se afla de doar cateva zile Vlad Voiculescu.

La aproape doua saptamani de cand unitatea medicala a fost vizata de un control inopinat din partea reprezentantilor Corpului de Control al primului-ministru, in plina ancheta privind dezinfectantii folositi in spitalele autohtone, reprezentantii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures vor urma sa prezinte o serie de documente si inscrisuri care sa ateste o serie de aspecte.

Printre acestea se numara si verificari ce tin de contracte de achizitii de biocide si dezinfectanti, de modul de folosire a acestor produse, precum si de felul in care s-au raportat infectiile nosocomiale si s-au folosit o serie de fonduri europene. Totodata, avand sesizari pe aceasta tema, se vor avea in vedere si chestiuni ce tin de unele „concursuri derulate in ani precedenti in urma unor sesizari care ar indica o posibila viciere a acestora”, din cate anunta, intr-un comunicat, reprezentantii MS.

sursa foto: cjmures.ro

author avatar
Cristina Stefan
992 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger