AcasăNewsContrabandist, impuscat mortal la granita cu Serbia

Contrabandist, impuscat mortal la granita cu Serbia

Politistii de frontiera din Timisoara au impuscat mortal un contrabandist care transporta colete dintre Serbia spre Romania. Acesta era insotit de un alt barbat, care s-a predat in momentul in care a fost somat de oamenilor legii.

Un contrabandist a fost impuscat mortal, duminica, de catre politistii de frontiera din Timisoara. Incidentul a avut loc in jurul orei 12.00, cand oamenii legii au depsitat doua persoane care transportau ilegal colete dintre Serbia spre Romania.

Acestia i-au somat pe barbati, moment in care unul a incercat sa fuga, refuzand sa se supuna somatiilor primite.

In cele din urma, dupa ce au tras mai multe focuri de avertisment in plan vertical, politistii au deshis focul in plan orizontal, ranindu-l mortal pe fugar.

„Cei doi contrabandisti au fost somati de catre politilsti prin voce. Unul dintre ei a fost retinut, insa al doilea a fugit. Politistii au tras mai multe focuri de arma in plan vertical, insa pentru ca barbatul nu s-a oprit, politistii au tras cu arma inspre picioare. Fugarul a fost ranit mortal in spate”, a declarat Mihaela Mezdrea, purtatorul de cuvant a IPJ Timis, conform rtv.net.

author avatar
Ionut Zgimbau
309 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger