AcasăNewsContinua sa ninga: Se circula in conditii de iarna pe drumurile din...

Continua sa ninga: Se circula in conditii de iarna pe drumurile din opt judete!

(foto: clon.ro)

Pe mai multe drumuri nationale si europene din opt judete situate atat in vestul, cat si in sud-vestul tarii se circula, duminica la amiaza, in conditii de ninsoare. Ca urmare, soferilor li se recomanda sa evite deplasarile, daca nu sunt absolut necesare, dar si sa manifeste prudenta in trafic.

(foto: clon.ro)

Astfel, pe drumurile nationale si europene din judetele Arad, Alba, Hunedoara, Timis, Caras-Severin, Gorj, Vâlcea si Mehedinti traficul rutier se desfasura in conditii de ninsoare, cel putin duminica la ora 15, au anuntat reprezentantii Centrului Infotrafic al Politiei Romane.

Ninsorile si-au facut simtita prezenta si pe Autostrada A 1 Bucuresti-Pitesti, cel putin pe trei tronsoane: Faget-Lugoj, Timisoara-Arad si Pecica-Nadlac. Pentru inlesnirea circulatiei autovehiculelor, s-a actionat deja cu utilaje de deszapezire si imprastiere de material antiderapant.

De asemenea, sursa citata precizeaza ca traficul rutier e ingreunat pe DN1 Brasov-Bucuresti, intre Predeal si Sinaia, indeosebi pe sensul de coborare dinspre cele doua statiuni montane. Soferilor care au drum in zona si care intentioneaza sa ajuga catre capitala, li se recomanda sa aleaga ruta ocolitoare DN1A Sacele-Cheia-Ploiesti.

Totodata, conducatorii auto sunt atentionati sa evite deplasarile, cel putin in intervalul in care sunt valabile atentionarile meteo de ninsori si viscol- respectiv duminica seara, ora 20- luni seara, ora 20, iar in cazul in care sunt nevoiti sa plece la drum, sa aiba autoturismele echipate pentru circulatia in conditii de airna, cu anvelope de iarna si lanturi antiderapante.

author avatar
Cristina Stefan
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger