AcasăNewsContinua sa apara reactii dupa moartea liberalului Alin Cucui

Continua sa apara reactii dupa moartea liberalului Alin Cucui

Vestea care i-a lasat fara grai pe cunoscutii si colegii liberalului Alin Cucui continua sa genereze reactii. Politicianul a fost gasit spanzurat in aceasta dimineata si nimeni nu intelege ce ar fi putut cauza aceasta drama.

Corneliu Olar

Deputatul liberal Corneliu Olar s-a declarat surprins de gestul politicianului care, din cate se pare, ar fi ales sa-si puna capat zilelor. Ii e greu sa isi explice decizia extrema. Si u exclude nici varianta ca o eventuala astenie de primavara sa-i fi umbrit gandurile colegului sau din PNL. „M-a patruns, asa, o stare de neliniste si chiar ma intreb pentru ce ar fi facut el asta. L-am cunoscut foarte bine, mi-a fost prieten, coleg de partid. (…) era o persoana foarte agreata in partid, (…)  Sunt si asteniile astea de primavara si pe multi ii ataca asa, prin surprindere”, considera deputatul PNL.

Va amintim ca vicepresedintele Consiliului Judetean Alba, Alin Florin Cucui, a fost gasit fara suflare, intr-o casa ce ar apartine parintilor sai. Politicianul avea 41 de ani si un copil.

369 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger