AcasăNewsContinuă războiul STB! Directorul promite răzbunare: „Vom lua măsurile de rigoare”

Continuă războiul STB! Directorul promite răzbunare: „Vom lua măsurile de rigoare”

Adrian CritContinuă războiul STB! Directorul promite răzbunare: „Vom lua măsurile de rigoare”

Sindicaliștii de la STB au anunţat suspendarea grevei şi reluarea lucrului, marți dimineață. Aproape toate vehiculele programate sunt pe traseu, a anunțat conducerea Societății de Transport București.

Directorul STB, Adrian Criţ, a susţinut marţi o conferinţă de presă, la finalul conflictului de muncă ce a paralizat Capitală pentru cinci zile.

„După cinci zile de protest ilegal care a paralizat Capitala şi a provocat daune financiare masive Societăţii de Transport Bucureşti, angajaţii au înţeles că nu pot ignora legea şi obligaţiile pe care le au faţă de cetăţenii din zona metropolitană Bucureşti-Ilfov. Manipularea liderilor de sindicat, ale căror revendicări nu aveau nimic de-a face cu îmbunătăţirea condiţiilor de muncă, servind doar propriilor interese, a încetat în această dimineaţă. Angajaţii noştri au înţeles că trebuie să respecte legea şi cetăţeanul”, a subliniat directorul STB.

Șeful STB pedepsește toți vinovații

Adrian Criţ a promis îmbunătăţirea transportului bucureştean, dar şi pedepsirea celor ce se fac vinovaţi de „grevă ilegală”.

„Cu angajaţii STB care au revenit la locurile de muncă vom reforma transportul public. Vom desfăşura activitatea pentru oameni, nu împotriva lor. Cu cei care nu şi-au respectat şi au declanşat această grevă ilegală vom lua măsurile de rigoare, atât cele ce rezultă din regulamentul intern, cât şi din legile penale. Punem interesul Bucureştiului pe primul loc.”, a declarat Adrian Criţ.

Cu privire la impactul anunţului de angajare de şoferi, lansat ieri de STB, Criţ a anunţat că au fost multe solicitări. „În momentul de față, sunt foarte multe solicitări de angajare, urmare a anunțului postat de noi pe site. Doar astăzi s-au făcut 60 de solicitări, în timp ce ieri erau 230, la sfârșitul zilei. Acum sunt 290 de solicitări“, a precizat Adrian Criț.

author avatar
Andreea Vlad
228 afisari

7 COMENTARII

    • Sunt sofer cat D , am aplicat la STB si m-au angajat imediat. Sunt pe linia 336 in momentul asta.
      Am masina noua, ascult muzica, beau cafea si voi lua 7200 lei salariu.

  1. Muncitorii ar trebui sa-l dea in judecata pe porcul de director , inabusirea grevei nu rezolva nimic . nu mai ai voie sa-ti ceri drepturile ? sa demonstrezi in baie ?

  2. Sunt sofer cat D , am aplicat la STB si m-au angajat imediat. Sunt pe linia 336 in momentul asta.
    Am masina noua, ascult muzica, beau cafea si voi lua 7600 lei salariu

  3. Da ți ba demisia incompetentule! Pune mana și spala tramvaiele și autobuzele ca arata ca niște cocini de porci.
    Mai ai și tupeu sa ieși în presă… sa va fie rușine!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger