AcasăNewsContinuă necazurile MAI: Fost șef al Poliției Sibiu, reținut pentru trafic de...

Continuă necazurile MAI: Fost șef al Poliției Sibiu, reținut pentru trafic de influență

Un fost şef din cadrul Poliţiei Sibiu a ajuns după gratii. Merișor Ceranu a fost reținut pentru 24 de ore şi este cercetat de Direcția Generală Anticorupție (DNA) într-un dosar de trafic de influență.

Merișor Ceranu – unul dintre cei mai vechi șefi de Serviciu din cadrul IPJ Sibiu – va ajunge astăzi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, după ce aseară a fost reținut pentru 24 de ore.

La acest moment nu se cunoaște în ce dosar este vizat.

Colonelul aflat în rezervă a avut mai mult funcții importante în cadrul instituției. În ultimii ani a lucrat în cadrul Structurii Teritoriale pentru Probleme Speciale, iar de trei ani este pensionat.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
794 afisari

4 COMENTARII

  1. Asa cred toti la absolvore ca o sa faca pe Dracu ghem. Dupa ce sunt vanturati in sistem sunt toti facuti merisoare… Vise spulberate, umbre indoite, muci in vant.

  2. Schimbarea se face prin schimbare de sistem infuzie de tineri si rotatie de cadre. Daca una din ceste rotite nu merge se invarte totul ca nainte.

  3. L-o fi suparat pe vechilul de la Cotroceni…O fi cartit la colaborarea cu DNA, sau a aparut in vreo inregistrare ca nu o pupa-n cur pe zeita…Sau si-a amintit Barna robotul malefic, ceva de vreo bascalie militieneasca….ori are Turcan prea multe amenzi de parcare…De-astea, de-ale sibienilor….Dar, mai sigur, e detinatorul multor informatii despre aceste lumini ardielene, scuipatoare pe Mitici, dar avide de viata de capitala si de functii de conducere, fara niciun merit, musai, la Bucale!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger