AcasăNewsContinua audierile angajatilor Spitalului de Arsi

Continua audierile angajatilor Spitalului de Arsi

La trei zile de cand medicul sef si asistenta-sefa ATI s-au prezentat la Politia Capitalei, pentru a sta de vorba cu specialistii, in cazul celor doua dosare deschise dupa tot atatea decese produse recent la unitatea medicala, aflam ca ancheta continua.

In acest sens, au fost facute noi audieri in cazul altor angajati ai unitatii spitalicesti amplasate pe Calea Grivitei, din sectorul 1 al Capitalei. Un medic de la Spitalul de Arsi a facut si cateva precizari in fata presei, la iesirea de la discutiile cu reprezentantii legii. „Au fost totdeauna cereri, de un an de zile de cand este „Colectiv” puteau sa faca un alt spital”, a deplans acesta.

Un alt doctor din cadrul spitalului a precizat, la finele audierilor, ca nu se simte vinovata de nimic. „Nu am nicio vina, de-aia n-am nici frustrare”, a mentionat femeia.

Va reamintim ca sunt in plina investigatie cazurile care au dus la decesul a doi pacienti internati, recent, la spitalul amintit. Este vorba despre pacienta careia i-a fost transfuzat sange dintr-o alta grupa decat cea de care avea nevoie, dar si despre barbatul filmat cu larve pe ranile din zona capului, inregistrare data publicitatii pe site-ul tolo.ro.

author avatar
Cristina Stefan
52 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger