AcasăNewsContestatia lui Vadim Tudor privind candidatura la europarlamentare, respinsa

Contestatia lui Vadim Tudor privind candidatura la europarlamentare, respinsa

Tribunalul Bucuresti a respins, ca neintemeiata, contestatia lui Corneliu Vadim Tudor privind candidatura sa la alegerile europarlamentare.

Decizia nu este una definitiva, ea putand fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti. Vadim Tudor a contestat la Tribunalul Bucuresti decizia Biroului Electoral Central (BEC) prin care i-a fost respinsa candidatura, dar demersul sau a fost respins, duminica, de aceasta instanta, potrivit Realitatea TV.

Corneliu Vadim Tudor va putea contesta hotararea luata de Tribunalul Bucuresti. Curtea de Apel Bucuresti va fi nevoita sa ia decizia definitiva in cel mult doua zile de la inregistrarea cererii, dar nu mai tarziu de 15 aprilie.

BEC a respins, in 2 aprilie, candidaturile depuse pentru alegerile europarlamentare in numele PRM de Corneliu Vadim Tudor si Gheorghe Funar, precum si cele depuse de Partidul Verde, Partidul Ecologist Roman si Noua Republica, Partidul Alianta Socialista, Alianta Nationala a Agricultorilor, Partidul Dreptatii Sociale. Totodata, in sedinta BEC a fost respinsa candidatura independenta a lui Mircea Diaconu.

author avatar
Andra Nesu
334 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger