AcasăNewsConsumatorii de marijuana scapa mai ieftin!

Consumatorii de marijuana scapa mai ieftin!

Culturile de marijuana s-au inmultit simtitor in Romania

Autoritatile implicate in combaterea traficului si consumului de droguri vor sa-si schimbe strategia de actiune, dupa ce au constatat ca nu mai fac fata pe toate fronturile deschise.

Culturile de marijuana s-au inmultit simtitor in Romania

Astfel, structurile antidrog pierdeau o gramada de timp, resurse umane si logistice in urmarirea celor implicati in tranzactiile cu cannabis sau marijuana, in conditiile in care culturile acestor plante s-au inmultit simtitor in tara noastra.

Merg pe „greuceni”

In schimb, magistratii ajunsesera sa-i elibereze pe banda rulanta pe traficantii de droguri usoare sau, in cel mai bun caz, sa le acorde pedepse cu suspendare. Asa ca s-a hotarat ca prioritatea ofiterilor si procurorilor sa o constituie destructurarea clanurilor interlope specializate in traficul international cu heroina, considerat cel mai „popular” drog din Romania. Dupa surogatul etnobotanicelor, bineinteles. Asa ca fumatorii de iarba pot rasufla ceva mai linistiti…

author avatar
eNational
572 afisari

1 COMENTARIU

  1. 🙂 Este made in Romania? Foarte misto. Daca cu etnobotanicele nu au reusit, cu „iarba” nu fac fata, atacat heroina. 🙂 Asta pana isi dau seama cu nu fac fata nici aici si o lasa dracu de lupta cu droguri, moguri etc , mai bine prind hotii de gaini de la sate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger